Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Pitalismo

20. 02. 2017. Užice

Autor: Jelena Penezić Izvor: Radio Luna

Možemo mi i ulicom!

Fotografije su nastale mobilnim telefonom u periodu od aprila prošle do januara ove godine.

Specijalno vozilo pauk je odnelo 406 nepropisno parkiranih vozila na području grada prošle godine, a tokom 2015. godine 203 vozila, parkiranih na nepropisan način.

Prošlogodišnji prihodi Bioktoša od specijalnog vozila pauk iznose blizu 975. 680 dinara.

Cena uklanjanja nepropisno parkiranih vozila iznosi 4.000 dinara i, kako nam je rečeno iz Bioktoša, neće se menjati u 2017. godini.

-      JKP Bioktoš može da ukloni nepropisno parkirano vozilo samo po nalogu MUP-a, saopštili su za Radio Lunu iz tog javno komunalnog preduzeća.

 

Bilo je i pozitivnih primera. 

Komentari (5)

ostavi komentar
uto

21.02.

2017.

Prezauzeta [neregistrovani] u 15:11

O dokonima

Sramotno je kad naši sugradjani novinarku Jelenu Penezić nazivaju dokonom, majku, suprugu, profesionalca koji objektivno i profesionalno informiše u svojoj matičnoj redakciji Radio Luni. Gospodja Penezić je šetajući svog sina u kolicima mesecima slikala neodgovorno ponašanje nesavesnih vozača i imala petnju da se potpiše iza fotografija koje je lično napravila. Niti je dokona a potvrdila je da još uvek postoje, istina sve redje novinari koji se bave životnim stvarima, koji se tiču svih nas. Ovo je istraživačko novinarstvo a ne dokonost.

Odgovori
uto

21.02.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 12:13

Re:

Ovo je dokaz da nema dovoljno parking mesta?!?! Pa koliko ih ima samo koje uopste ne zanima parking mesto, nego ke bitno da su oni stali i zabole ih uvo dal su koga zatvorili, dal kome smetaju, dal su cak zauzeli dva parking mesta!!! Tako da nemamo KULTURE ni malo!! Ako videh, pauk poslovao negde oko 900 000?! Pa da radi non stop i kako treba poslovao bi za 5 000 000!! I onda bi se uveo bar neki red u ovom gradu!!

Odgovori
uto

21.02.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 09:11

predlog

Primetio sam da u nekim mestima građani preko aplikacije sa mobilnog telefona mogu nadležnim službama prijaviti različite komunalne probleme , mislim da bi i u našem gradu to imalo smisla .

Odgovori
pon

20.02.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 22:43

!

90% fotografija je fotografisala dokona zena koja nije znala sta ce drugo da radi nego je resila da uzme telefon i da slika. Siguran sam da se i ona barem jednom u proteklih godinu dana nepropisno parkirala! Ovo je dokaz da u gradu Uzicu nema dovoljno parking mesta!

Odgovori
pon

20.02.

2017.

anonymous [neregistrovani] u 22:26

.

Sramota me gde zivimo i koliko smo bahati.

Odgovori

Ostavi komentar

antiRobotImage