Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

07. 03. 2019.

Autor: Radio Luna Izvor: Radio Luna

Otvoreni konkursi za Interakciju

Filmart poziva mlade filmadžije iz celog sveta. Otvoreni su konkursi za učešće na kampu Interakcija i masterklasu Interdoc

Nezavisni filmski centar Filmart je raspisao konkurse za učešće na 14. Međunarodnom studentskom filmskom kampu Interakcija 2019 i 9. Međunarodnom masterklasu dokumentarnog filma Interdoc 2019.

-Nezavisni filmski centar Filmart je raspisao konkurse za učešće na kampu i masterklasu. Na konkurs za učešće na kampu, koji je otvoren do 20. aprila, mogu se prijaviti studenti produkcije, režije, kamere, dizajna zvuka i montaže, koji imaju iskustva u produkciji dokumentarnog filma, dok je konkurs za učešće na masterklasu otvoren do 10. juna, na koji se, pored studenata filmskih škola, mogu prijaviti i filmski i televizijski profesionalci, kao i svi oni koji žele da saznaju više o kreativnom dokumentarnom filmu od naših izuzetnih predavača, izjavio je Dejan Petrović, direktor Filmarta.

Od 12. do 29. avgusta 2019. godine biće održan 14. Međunarodni studentski filmski kamp Interakcija 2019, tokom koga će petnaest studenata filmskih akademija iz različitih krajeva sveta, podeljeni u tri ekipe, snimiti tri dokumentarna filma u Čačku, Ivanjici i Užicu.  Istovremeno sa realizacijom druge faze kampa, od 19. do 29. avgusta,  po deveti put biće održan Međunarodni masterklas dokumentarnog filma Interdoc 2019, tokom koga će afirmisani dokumentaristi iz regiona Vladimir Perović, Nebojša Slijepčević i Mladen Matičević, podeliti znanje i iskustvo iz dokumentarnog filma sa grupom od 20 polaznika.

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage