Povećaj veličinu slova Vrati na prvobitnu veličinu slova Samnji veličinu slova štampaj sfsštampaj
 

Pošalji prijatelju

Užički kraj

16. 04. 2018.

Autor: Vladan Karapandžić Izvor: Radio Luna

Užičanin Goran Janjić, pevač za dušu (Video)

Užičanin Goran Janjić je 1992 godine napustio Srbiju i odslelio se u Nemačku, u Frankurt. Sada sa svojom porodicom živi i radi u Lucernu.

Užičanin Goran Janjić  je 1992 godine napustio Srbiju i odslelio se u Nemačku, u Frankurt. Sada sa svojom porodicom živi i radi u Lucernu.

Goran je odlučio da profesionlano počne bavljenje muzikom nakon poznanstava sa tekstopiscem i kompozitorom Sašom Stojakovićem iz Brčkog zatim i Zvonimirom Jovanovićem Šukijem, producentom i aranžerom iz Kragujevca. Tri kompozicije su ugledale svetlo dana, Goran Janjić ima u planu i prvi, studijski album na kom će pomenuti saradnici uraditi još sedam kompozicija, jer Goran smatra da je taj tim dobitna kombinacija.

Goran je Pop izvođač, Dobra Duša i Marija su pesme koje jesu u Pop maniru, treća pesma Neko noćas ljubi nju je ipak zapratila trendove, pa se na izdatoj kompilacji našao i jedan narodjak. Užički pevač ne smatra da mu to može poremetiti pravac kojim je krenuo, a na najavljenom albumu je moguće da se pronađe i još po neka naodna pesma. Zdravko Čolić i Halid Bešlić su Goranovi uzori.


Dobra duša je kompozicija koja nosi emocije, a to potvrdio i Goran Janjić koji ovu pesmu posvećuje svojim pokojnim roditeljima ali i svim slušaocima koji su bili u situaciji da zauvek izgube neke drage osobe iz svojih života. Pesma Marija je posvećena svim Marijama, tako Goran tvrdi. Vi imate priliku da u okviru RAM mreže preslušavate pesme Užičanina Goana Janjića, svakodnevno. Javite nam koja Vam se pesma najviše dopada ?

 

Nema komentara.

Ostavi komentar

antiRobotImage